PrivacyverklaringPrivacyverklaring van Dendriet 

Dendriet biedt behandeling aan aan mensen met hersenletsel of hun naasten. U krijgt maandelijks een nota voor de behandeling. Om de behandeling goed te laten verlopen legt Dendriet een aantal gegevens van u vast:

  • Naam, adres en woonplaats en daarnaast telefoonnummer en mailadres
  • Gegevens die u vertelt tijdens de behandeling. Deze worden verwerkt in een dossier  

In het eerste gesprek wordt u uitgelegd welke gegevens opgeslagen gaan worden en wordt u om toestemming gevraagd om deze gegevens te mogen opslaan. U kunt te allen tijde alle gegevens inzien en feitelijke onjuistheden wijzigen. Indien u uw eigen visie wilt toevoegen aan het dossier dan is dat mogelijk. Indien gevraagd, dan krijgt u alle gegevens gekopieerd aangeleverd. Indien u een klacht heeft over de manier waarop ik met uw persoonsgegevens omga, dan kunt u die indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

De gegevens worden opgeslagen op een computer, externe harde schijf en/of memory stick. Al deze apparaten zijn beveiligd met een wachtwoord en met een anti-virusprogramma. Uw gegevens worden alleen verwerkt door uw behandelaar en alleen gedeeld met anderen indien u daarvoor schriftelijke toestemming geeft. Uw gegevens worden minimaal 10 jaar na beëindiging van de behandeling bewaard. Dendriet houdt zich aan de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst. 

Zwolle, april 2018
Arno Prinsen


 

Wil je contact met Arno?


info@arnoprinsen.nl

0683262271


Of ga direct naar het contact formulier:


Stel uw vraag